سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟
پزشکیان در ادامه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی:

اگر همین الان اتفاقی بیفتد، همین عزیزانی که کابینه پیشنهادی هستند، در خط مقدم اند | مطمئن باشید از دفاع از کشور و نظام و رهبری کوتاه نخواهند آمد

اگر همین الان اتفاقی بیفتد، همین عزیزانی که کابینه پیشنهادی هستند، در خط مقدم اند | مطمئن باشید از دفاع از کشور و نظام و رهبری کوتاه نخواهند آمد رییس جمهور گفت: آن موقع که کسی جرات حرف زدن از عدالت نداشت من زدم. برای گفتگوهای انتخاباتی من را صدا زدند، من گفتم اصولی به نام حق و عدالت دارم و در این راستا می‌خواهم اصلاحات را انجام دهم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۶۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان، رییس جمهور در شیفت عصر جلسه علنی مجلس با محوریت دفاع از وزرای پیشنهادی، پشت تریبون قرار گرفت و اظهاراتش را با خواندن شعری آغاز کرد و گفت: هر کس به طریقی دل ما می‌شکند/بیگانه جدا،دوست جدا/ بیگانه اگرمی‌شکند غمی نیست، از دوست بپرسید که چرا دل ما می‌شکند.

وی گفت: در دوره‌ای که فرصت حضور در هر مسئولیتی داشتم به دنبال این نبودم که بهانه دست بیگانگان بدهم که سواستفاده کنند. من به شما قول می‌دهم و به مردم هم قول می‌دهم. در زندگی‌ام دروغ نگفتم امکان ندارد قولی داده باشم و به آن عمل نکرده باشم. 

 

وی افزود: آن موقع که کسی جرات حرف زدن از عدالت نداشت من حرف زدم. برای گفتگوهای انتخاباتی من را صدا زدند، من گفتم اصولی به نام حق و عدالت دارم و در این راستا می‌خواهم اصلاحات را انجام دهم. وقتی جامعه‌ای داشته باشیم که حق در آن گرفته شود بر هر مسلمانی واجب است که قیام‌ کند.

اهم اظهارات پزشکیان به شرح زیر است:

*بنده در همه صحبت ‌ها و باورهایم گفتم موظف هستیم حق و عدالت را در جامعه پیاده کنیم. همه شما بهتر از من می‌دانید در کشور مشکل داریم و راه برون رفت آن بسیج است، بسیجی که همه باشند نه آن بسیجی که یک گروه‌ و دسته بودند. با هم اختلاف سلیقه داریم اما می‌توانیم باهم کار کنیم.

*برادری که می‌گوید اینها (افراد حاضر در لیست کابینه پیشنهادی) سلایق مختلفند، هر سابقه‌ای داشته باشند موقع اجرای قانون که نمی‌توانند اعمال سلیقه کنند. روز قیامت اجازه نمی‌دهند حرف بزنیم، سوال می‌پرسند و دست و پای ما جواب می‌دهند.

*۲۰ سال قرار بود طبق سند چشم انداز در منطقه اول بشویم اما فقط یکدیگر را نقد کردیم. وضعیت سیاسی ‌اجتماعی به نحوی نیست که با هم دعوا کنیم. هر چه گفتم هر حرفی زدم، در این مسیر من را همراهی کنید.

*خدا از آدم، نوح، پیامبر، عیسی و موسی پیمان گرفته است. از صداقت ما خواهند گفت. منافقانه رفتار نمی‌کنم و دروغ هم نخواهم گفت.

*بنده بارها وقتی صحبت کردم در فکر اینکه رئیس جمهور، خواهم شد، نبودم ولی از کردستان بلوچستان خوزستان و همه جاهایی که محروم هستند دفاع کرده‌ام و زندگی‌ام شاهد رفتار و صحبت‌هایی است که می‌کنم. 

*من در زندگی‌ام جز به محرومین فکر نکرده‌ام و جز برای محرومین کار نکردم. وقتی وزیر بودم به من گفتند بیا سهم بگیر در بیمارستان خصوصی کار کنیم گفتم من بیمارستان خصوصی نمی‌روم. گفتند بازنشسته شده چه کار می‌کنی؟ گفتم می‌روم باغبانی می‌کنم اما از مردم برای طبابت پول نمی‌گیرم و نگرفتم.

*نه مجوز مطب گرفتم و نه سهام دارم، من توان و علم و مهارتم را در استخدام این ملت گذاشتم. آنهایی که شهید شدند و رفتند دینی بر گردن ما دارند و ما موظفیم آن راه را با باور و اعتقاد ادامه دهیم

*از شما می‌خواهم به همه عزیزانی که انتخاب کردیم با قدرت رای بدهید ما بسیج شویم و در مسیری که رهبری معظم مشخص کرده یکصدا در مقابل این تهاجم و تهدیدات بایستیم. 

*ما نیاز به وحدت داریم، باید عقده‌ها و گره‌های گذشته با کنار بگذاریم و دست به دست هم بدهیم و این راه سخت را با هم ادامه دهیم

کلمات کلیدی: مسعود پزشکیان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار